Produkty pro obrábění plechů (12)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
BUFALA

BUFALA

Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Grilované jehněčí kebaby

Grilované jehněčí kebaby

Arrosticini z mladého hovězího masa samice, mladšího než 20 měsíců, vybrané a balené v praktických zmražených vrstvách, které umožňují částečnou konzumaci obsahu, dostupné ve dvou formátech: 100 kusů a 225 kusů.
SIESTA

SIESTA

Pro kávu s kulatou chutí, silnou vůní a příjemně dlouhotrvající chutí. Klasický produkt pro všechny. Dostupné v: 250g mleté pro moka a espresso bar, 500g mleté pro moka a espresso bar, 500g a 1kg v zrnech.
SUPER-JEDINEČNÝ

SUPER-JEDINEČNÝ

Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení. Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý. Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
BIO PRUNILLO PASSATA - Italské Excelence z Puglie

BIO PRUNILLO PASSATA - Italské Excelence z Puglie

Passata z prunilla je získávána z typického rajčete z Apulie, které je zakořeněné v tradici našeho území. Intenzivní barva, kyselá chuť a výrazná vůně nám umožňují mít v zásobě skvělý základ pro přípravu omáček jak na bázi masa, tak na bázi ryb. Čistá hmotnost 290 g.
Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Takto nazvaná pro svůj tvar, který připomíná olivový list, je tato pasta typická pro Apulii, ale je velmi rozšířená i v mnoha dalších regionech Itálie.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.